Alle barn har rett til en hvit jul

Engasjer deg

Flott at du vil engasjere deg i Hvit jul-kampanjen. 

Kampanjens mål er å få flere voksne til å avstå fra alkohol i julen slik at flere barn og unge får feire jul med trykke og nærværende voksne. 

Her er tre måter du kan bidra på:

Aktivist på sosiale medier

De fleste som signerer hører om Hvit jul via sosiale medier. Lik siden vår på Facebook og følg oss på Twitter og Instagram. Oppfordre dine venner og følgere til å like siden og signere kampanjen.  Del våre innlegg og bilder videre og hjelp til å løfte spørsmålet i befolkningen.

Samle signaturer på egenhånd

Snakke med folk om alkoholkultur er noe hvem som helst kan gjøre når som helst. Bruk Hvit jul som utgangspunkt for en samtale med venner, kolleger eller andre. Øk bevisstheten rundt alkoholbruk i samvær med barn på foreldremøte, juleverksted, i kirken eller andre steder du ferdes frem mot jul. Hør om du kan få legge ut informasjon på jobben eller en lokal cafe.

Du kan oppfordre folk til å signere her på nettsiden, eller du kan ta kontakt med oss og få tilsendt brosjyrer du kan dele ut og kontrakter som folk kan signere på papir. Send oss en e-post eller kontakt oss på Facebook, og fortell hvor mange signaturer du tror du vil klare å skaffe, så sender vi deg materiell. 

Alle som samler minst 10 signaturer får et fint handlenett med Hvit jul logo. 

Hjelpe til på stand

Vi står på stand på gater og kjøpesentere over hele landet, og trenger alltid ekstra frivillige. Enten du bare vil dele ut ballonger og holde orden i materiellet eller vil fortelle folk om aksjonen og oppfordre forbipasserende til å signere kontrakt er du velkommen. 

I kalenderen finner du oversikt over planlagte aksjoner i ditt fylke. Hvis du har lyst til å stå på stand, og det ikke er planlagt noen aksjon der du bor, kan du ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg å få igang noe. 

Facebook

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler