Alle barn har rett til en hvit jul

Stå på stand

Vi står på stand på gater og kjøpesentere over hele landet, og trenger alltid ekstra frivillige.

Frivillige i Hvit jul står på stand over hele Norge mellom 1. november og 24. desember, og oppfordrer folk til å skrive under på at de vil drikke alkoholfritt når de er sammen med barn i julen. 

Enten du bare vil dele ut ballonger og holde orden i materiellet eller om du vil være den som forteller folk om aksjonen og oppfordrer forbipasserende til å skrive under er du hjertelig velkommen. 

I kalenderen på nettsiden vår finner du oversikt over planlagte stands i ditt fylke. 

Meld deg som frivillig i vårt frivillig-skjema, så kan vi sende deg en e-post dersom vi mangler frivillige til stands i ditt område. 

Jeg vil bli frivillig

Hvis du har lyst til å stå på stand, og det ikke er planlagt noe der du bor, kan du ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg å få igang noe.  

Vi søker standsansvarlige 

Vil du dra igang en stand der du bor? Hvor vi velger å stå avhenger av initiativ fra folk lokalt. Burde vi stå der du bor? 

  1. Finn et fint sted å stå og bestem deg for et tidspunkt.
  2. Lag en avtale med grunneier (Hvis det ikke er gratis for frivillige organisasjoner, kan du ta kontakt, så prøver vi å finne penger).
  3. Registrer standen på hvitjul.no/bestilling/stand. Du får tilsendt materiell, og standen legges ut i kalenderen  og facebook, slik at frivillige kan ta kontakt med deg om de vil hjelpe til på standen din. 
  4. Stå på stand (sammen med andre frivillige).
  5. Tell opp antall underskrifter og meld inn til post@hvitjul.no og send inn underskrevne kontrakter til Hvit jul v/IOGT i Norge, Torggata 1, 0181 Oslo.

Som standsansvarlig vil du bli fulgt godt opp av regionkonsulenten. Du får en hvitjul-lue og/eller t-skjorte og reflekser til hele familien. I tillegg til masse gode tilbakemeldinger om at du gjør en viktig jobb.
Det er veldig hyggelig å stå på Hvit jul-stand!

Registrer din stand

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler