Bestill Hvit jul-materiell

Les mer om de ulike kampanjemetodene og bestem deg for hva du ønsker å gjøre før du bestiller: hvitjul.no/frivillig

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Hva skal du gjøre?

Vi må levere rapport om aktivitet og hvordan materiellet er brukt, så det er viktig at alle fyller inn alt de skal gjøre, slik at vi kan vise frem engasjementet til frivillige.

Materiell til deg som frivillig:

Som frivillig vil du få en hvit jul-pin som vi oppfordrer deg til å bruke i hele kampanjeperioden for å vise at du er engasjert i kampanjen. Du får også en hvit jul-penn.

Ønsker du buttons?

I tillegg til t-skjorte/lue kan du bruke buttons når du har kampanje. Har du barn, familie eller venner som hjelper deg, kan du bestille buttons til dem også. Skriv inn antall buttons du ønsker

Buttons kommer i to ulike størrelser (7,5 cm og 3,5 cm). Foruten størrelsen er de like. Velg den størrelsen du foretrekker (Du trenger antakelig ikke både små og store).

Kampanjemateriell:

Det er gratis for frivillige å bestille materiell, men det er selvsagt en kostnad for kampanjen å sende det ut. Fordi vi vil få mest mulig ut av de begrensede midlene vi har, er det viktig for oss at materiellet fordeles slik at vi får best mulig effekt. Derfor kan det hende at vi vil gjøre noen justeringer på bestilt antall.

Vi sender så fort vi kan, men vi har mange bestillinger, så det kan bli litt ventetid.

Takk for at du er frivillig i Hvit jul-kampanjen

Vi sender ut nyhetsbrev til frivillige en gang i uken i kampanjeperioden, med tips til hvordan du kan bidra.
(Du kan når som helst melde deg av listen over frivillige ved å klikke på lenke i bunn av nyhetsbrevet eller ved å gi beskjed til post@hvitjul.no)

Facebook

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler