Evaluering av Hvit jul 2023

Var du frivillig i Hvit jul-kampanjen 2023?  Vil du hjelpe oss å forbedre kampanjen. Alle som svarer på evalueringen er med i trekningen av 10 premier (verdi opp til 500 kr stk). 

Evaluering

Hvem kan delta?

Alle som har deltatt i kampanjen på en eller annen måte, feks. ved å dele budskapet i sosiale medier eller snakke med venner og kjente om barn som alkoholfri sone, er velkommen til å delta i denne evalueringen. Alle som står på e-postlisten for frivillige får tilsendt en personlig evalueringslenke på e-post. 

Tusen takk for innsatsen!

Kampanjens mål er å få flere voksne til å drikke alkoholfritt i julen, slik at flere barn og unge får feire jul med trygge og nærværende voksne. Våre frivillige er kampanjens viktigste ressurs. Med deres hjelp nådde vi ut til mange voksne i årets kampanje. Mange av dem valgte å drikke alkoholfritt sammen med barn denne julen, og vi vet at mange som ikke velger å skrive under på kampanjen likevel velger å redusere sin alkoholbruk etter å ha blitt eksponert for vårt budskap. Som frivillig har du vært med å gi flere barn en trygg alkoholfri julefeiring. Nå vil vi gjerne høre hvordan du opplevde å delta i årets kampanje, og få dine innspill til forbedringer slik at vi kan lage en enda bedre kampanjen for julen 2024.

Premier:

Vi trekker 10 vinnere blant alle som fyller ut evalueringsskjemaet som vinner hver sin premie (verdi opp til 500 kr):

Gavekort fra Leske

Gavekort på valgfri alkoholfri drikke fra Leske

Hvit jul veske

Hvit jul skulderveske

Kosepeppe

Kosepeppe

To monsterkopper fra JUBA

To monsterkopper fra JUBA

Nei til narkotika-sokker

Hvit jul perle selv armbånd

Hvit jul perle selv armbånd

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler