AVLYST: Hvit jul - kick off

13.00-17.00 7. november 2020

Sted: Torggata 1, Oslo + web

Av smittevernshensyn har vi dessverre besluttet å avlyse Hvit jul-kick off på lørdag. Vi vil stå på stand i Torggata denne dagen, men det vil ikke være noe større arrangement i det nye lokalet inne. Det vil derfor heller ikke bli noe arrangement å streame på nett. Innslagene som var planlagt på dette arrangementet vil isteden bli en del av IOGTs mandags-Webinarrekke. Alle er velkommen til å delta på alle våre webinarer her. http://iogt.no/webinar

Tirsdag 10. november inviterer vi til et nettmøte om Hvit jul og smittesituasjonen. Vi ønsker å legge opp til en idemyldring rundt hva vi kan gjøre annerledes i år og håper du vil være med på dette møtet. Les mer her: idemyldringsmøte og Meld deg på.

TIDLIGERE ARRANGEMENTSBESKRIVELSE: I forbindelse med årets første stand og innvielse av nye lokaler, vil IOGT i Oslo og Akershus invitere alle frivillige til en Hvit jul kick off den 7. november. Bli med fysisk eller på nett. 
Fra kl. 13 står vi på stand utenfor Torggata 1 i Oslo, og håper at mange frivillige vil ta en times standsvakt i løpet av arrangementet. Arrangementet starter inne kl. 14.

IOGT i Norge har akkurat overtatt et nytt stort lokale i Torggata 1, som vi ønsker å innvie med et inspirerende program, med bla. mentaltrener Vibeke Olss, som snakker om å være stjerne i sitt eget liv, Generalsekretær i IOGT som vil gi en innføring i hvordan vi sammen kan forandre alkoholkulturen og forebygge alkoholproblemer i samfunnet og Kampanjeleder for Hvit jul vil gi praktiske tips til hvordan du kan møte ulike personer og situasjoner på Hvit jul-stand.

Det blir også matservering.

På grunn av Korona blir det faste plasser, og alle må melde seg på på forhånd. Alle må holde minimum en meters avstand. Vi har desinfeksjonsspray og munnbind tilgjengelig, og arrangementet tar hensyn til gjeldende smittevernsreglement. 

Meld deg på

Delta digitalt

Arrangementet streames, og vi ønsker frivillige både fra Oslo og resten av landet velkommen til å være med oss direkte over internett.
Vi sender informasjon om hvordan du kan delta digitalt på e-post til alle som melder seg på. 

Meld deg på

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å engasjere deg.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler