Konkurranser

Delta i våre konkurranser og vinn flotte premier samtidig som du sprer budskapet. 

Følg Hvit jul på Facebook og Instagram for å få med deg alt

Alle som skriver under på hvitjul.no kan vinne en søt kosePeppe.

Skriv under

For hver venn du verver, som skriver din e-postadresse i vervet av-feltet, får du en ekstra sjanse til å vinne din kosePeppe.

Vi vil gjerne ha rapporter og bilder fra alle dere som er frivillige i kampanjen, og trekker ut noen vinnere som får en gave fra Hvit jul-butikken.

Fortell om Hvit jul i sosiale medier og oppfordre folk til å skrive under på kampanjen. Vinn personlig Hvit jul-armbånd.

Lag din egen innsamling til Hvit jul på Facebook. Får du inn mer enn 2000 kr kan du velge deg en premie fra Hvit jul-butikken

Lag innsamling

Ta et bilde sammen med Peppe og del det offentlig i sosiale medier med taggen #HvitjulPeppe og en oppfordring om å skrive under på hvitjul.no

Rollemodeller er viktig, og vi ønsker derfor å profilere folk som signerer kampanjen. Å være Hvit jul-forbilde betyr at man signerer kampanjen og forteller hvorfor i sosiale medier. 

Var du frivillig i Hvit jul-kampanjen 2023?  Vil du hjelpe oss å forbedre kampanjen. Alle som svarer på evalueringen er med i trekningen av 10 premier (verdi opp til 500 kr stk). 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler