Alle barn har rett til en hvit jul

Skrive tekster

Vil du skrive tekster til lokalaviser, blogger, nettsider el.? 

Vi har en egen gruppe med folk som liker å skrive. Vi deler utkast, inspirerer hverandre, gir tilbakemeldinger og hjelper hverandre med å lage så gode tekster som mulig og forsøker å skape mest mulig oppmerksomhet rundt alle publiserte tekster.

Hvis du har lyst til å skrive noe for å få oppmerksomhet rundt Hvit jul, enten det er et leserinnlegg til en lokalavis eller en personlig historie til bloggen din, så oppfordrer vi deg til å sende teksten til post@hvitjul.no først. Da får du mulighet til å få tilbakemelding fra andre og kanskje kan din tekst være inspirasjon for andre som også ønsker å skrive om Hvit jul. Og når teksten er publisert vil vi gjerne dele den i sosiale medier, slik at enda flere av Hvit juls støttespillere kan lese den og bidra til å skape oppmerksomhet rundt den. 

Send en e-post til post@hvitjul.no hvis du har en historie å fortelle, ønsker å få inspirasjon til hva du kan skrive, eller allerede har et ferdig utkast. Registrer deg som frivillig og skriv gjerne litt i kommentarfeltet om hva du ønsker å gjøre. 

Registrer deg som frivillig

Facebook

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler